bronkitt urtemedisin http://trifolia.no/cialis.html tannpine rettsmidler nellik http://trifolia.no/viagra.html narkotika rehab bolig
layer sublayer
layer sublayer
layer sublayer
Blodtrykk på dagsorden

ESH 2010 er verdens største kongress om blodtrykk i år. Den arrangeres på Norges Varemesse nå denne helgen og mer enn 5500 forskere fra hele verden deler kunnskap og sin forskning med hverandre denne helgen. Novitas betjener presserommet og journalister fra land som Kina, Frankrike, Italia, Storbrittania og Italia er blant de mer enn 100 påmeldte journalistene. – En inspirerende oppgave og interssant utfordring, sier daglig leder Jan Ole Enlid.

”European Meeting on Hypertention” er en årlig vitenskapelig kongress som annethvert år arrangeres i Milano, og det påfølgende året i en annen storby i Europa. Kongressen på Lillestrøm er den 20. i rekken og det var hele 1890 forskningsrapporter som ble sendt inn til komiteen i forkant av kongressen. Fagkomiteen plukket så ut de som skal presenteres på Lillestrøm.

– Høyt blodtrykk er den desidert største årsaken til dødsfall i verden og når vi svikter med å kontrollere høyt blodtrykk så legger vi en unødvendig byrde på både pasienter, familier og samfunnet. Arbeidene og forskningen som blir presentert i løpet av denne kongressen vil bringe oss i riktig retning, sier Sverre Kjeldsen som er kongressens president.

16.07.11
Novitas
Postboks 342 2001
Lillestrøm Tlf 63 80 16 40
Mob 90 68 95 76
jan.ole@novitas.no

Besøksadresse:
Nittedalgt. 6, 2. etg
Lillestrøm