bronkitt urtemedisin http://trifolia.no/cialis.html tannpine rettsmidler nellik http://trifolia.no/viagra.html narkotika rehab bolig
layer sublayer
layer sublayer
layer sublayer

Om selskapet

Både Novitas og bransjen er i kraftig vekst, og vi har ambisjoner om å sette spor hos våre kunder.

Siden oppstarten i 1999 har Novitas fått oppdrag fra en god blanding av offentlige virksomheter og det private næringslivet innen mange forskjellige sektorer og bransjer. Prosjektene har vært interessante og flere av prosjektene har hatt stor offentlig interesse. For nærmere opplysninger om kunder og referanse ta kontakt med daglig leder Jan Ole Enlid.

Novitas har flere samarbeidspartnere som er av strategisk viktighet for oss og våre kunder:

Desimal
Fotografering og visuell kommunikasjon er vikig for å lykkes i mange sammenhenger. Det er derfor en glede å ha Desimal med på laget, det sikrer at det tar seg godt ut!

Idetrykk
Novitas har samarbeidet med Idetrykk AS i en årrekke. Alt fra mindre trykksaker i lommeformat til større årsrapporter og bøker har vi utarbeidet gjennom årene, til det beste for våre kunder. Du finner mer informasjon på Ide-trykk.

Vi er med i det internasjonale PR-nettverket PR World Alliance som sikrer våre kunder profesjonell oppfølging hvis de vil kommunisere utenfor Norges grenser.

Novitas er medlem av KOMM sertifiserte kommunikasjonsbyråer, og med dette medlemsskapet har vi forpliktet oss til å følge faglige og etiske retningslinjer, som er fastsatt av foreningen. Gjennom KOMM er vi tilsluttet en internasjonal forening innen public relations, The International Comittee of Public Relations Consultancies Associations – ICCO.

 

Novitas
Postboks 342 2001
Lillestrøm Tlf 63 80 16 40
Mob 90 68 95 76
jan.ole@novitas.no

Besøksadresse:
Nittedalgt. 6, 2. etg
Lillestrøm