bronkitt urtemedisin http://trifolia.no/cialis.html tannpine rettsmidler nellik http://trifolia.no/viagra.html narkotika rehab bolig
layer sublayer
layer sublayer
layer sublayer

Samfunnskontakt og lobbying

– Det handler om å etablere et best mulig nettverk av politiske kontakter. Dette nettverket må vi pleie hele tiden, slik at vi i avgjørende situasjoner kan ta en telefon til de riktige politikerne.

Harald Milli, generalsekretær i Norges bondelag til VG. 

Dette er hentet fra Stortingets egne informasjonssider, og viser at lobbying og nettverksbygging ikke er noe ulovlig eller mystisk. Novitas jobber aktiv for å sette våre oppdragsgivere i den rette posisjonen slik at de kan påvirke politiske prosesser til riktig tid og i riktig retning.

Offentlighetsloven kan brukes
Offentlighetsloven gir retten til innsyn i alle offentlige dokumenter og er en enorm kunnskapsbase, men rettighetene er i stor grad ukjente for næringslivet. Ved flere anledninger er offentlighetsloven brukt med hell for å få ut dokumenter om myndighetens standpunkt eller informasjon om konkurrentene. Effektiv bruk av offentlighetsloven krever en inngående kunnskap om loven og lovens bestemmelser.
Novitas har den nødvendige erfaring og kompetansen for å bruke offentlighetsloven effektiv til nytte for kundene.

For en oversikt og god hjelp til orientering i de offentlige korridorer kan vi anbefale internettsiden: http://www.norge.no/

Novitas
Postboks 342 2001
Lillestrøm Tlf 63 80 16 40
Mob 90 68 95 76
jan.ole@novitas.no

Besøksadresse:
Nittedalgt. 6, 2. etg
Lillestrøm