bronkitt urtemedisin http://trifolia.no/cialis.html tannpine rettsmidler nellik http://trifolia.no/viagra.html narkotika rehab bolig
layer sublayer
layer sublayer
layer sublayer

Medarbeidere

Jan Ole Enlid – Daglig leder og kommunikasjonsrådgiver

Enlid jobber med strategisk rådgvining for ledelse i offentlig og privat sektor. Han har omfattende erfaring når de gjelder politiske beslutningsprosesser og rammebetingelser på lokalt og nasjonalt nivå.
Tlf: +47 90 68 95 76
E-post: jan.ole@novitas.no

Jon Amtrup – Kommunikasjonsrådgiver

Amtrup rådgir en rekke oppdragsgivere i strategiske prosesser der kommunikasjon brukes som et sentralt verkøy for å oppnå spesifike mål. Han jobber ofte i spenningsfeltet politiske prosesser, medier og kunnskapsmiljøer. I tillegg har han bred kompetanse fra IT industrien – både gjennom nasjonalt og internasjonalt arbeid.
Amtrup er statsviter og en tidligere journalist som har jobbet mye med politikk.
Tel: + 47 932 28 926
Epost: jon.amtrup@novitas.no

 

Britt-Johanne Wang – Kommunikasjonsrådgiver

 

Wang har bred erfaring fra helse- og IT-sektoren og har jobbet med en rekke høyprofilerte bedrifter og merkevarer innen disse sektorene. Hun har også jobbet med nettpublisering på flere forskjellige plattformer. For tiden har hun ansvar for intern og eksternkommunikasjon på et av Jernbaneverkets høyprofilerte prosjekter.

Tel: + 47 909 67 429
Epost: joe@novitas.no

 

 

I tillegg samarbeider vi med flere tilknyttede konsulenter som settes sammen i team for å løse større og krevende kommunikasjonsutfordringer. Novitas er alltid interessert i henvendelser fra de som behersker ett eller flere av fagområdene strategi, mediekontakt, lobbying, intern kommunikasjon, krisehåndtering og investorrelasjoner.

Novitas
Postboks 342 2001
Lillestrøm Tlf 63 80 16 40
Mob 90 68 95 76
jan.ole@novitas.no

Besøksadresse:
Nittedalgt. 6, 2. etg
Lillestrøm